قرارگاه جهاد فرهنگی و اقتصادی

گروه هاو کانال های با امام خامنه ای تا ظهور - در ایتا ، سروش ، وات ساپ ، ای گپ و بله دنبال کنید

قرارگاه جهاد فرهنگی و اقتصادی

گروه هاو کانال های با امام خامنه ای تا ظهور - در ایتا ، سروش ، وات ساپ ، ای گپ و بله دنبال کنید

قرارگاه جهاد فرهنگی و اقتصادی

اهمیت مساله مهدویت مثل اهمیت نبوت است چون آن چیزی که مهدویت مبشر آن است که همه انبیا برای آن آمده اند و آن ایجاد یک جهان توحیدی و ساخته بر اساس عدالت و با استفاده از همه ظرفیت هایی که خدای متعال در انسان قرار داده دوران ظهور دوران جامعه توحیدی است دوران حاکمیت توحید است دوران حاکمیت حقیقی دین دوران استقرار عدل است به معنای کامل و جامع این کلمه انبیا برای این آمدند

"جستجو در مطالب ویلاگ "

طبقه بندی موضوعی
آخرین نظرات
سایت های کاریابی و کارآفرینی

لیست غذای گرم و سرد !!!

يكشنبه, ۳ اسفند ۱۳۹۳، ۱۲:۴۷ ق.ظ


بدن هر کسی با دریافت یکسری غذاها واکنش مخصوصی را از خود نشان می‌دهد. مثلا شنیده‌اید که می‌گویند فلان کس با خوردن یک خیار سردی‌اش می‌کند و دیگری با مصرف یک مویز گرمی‌اش می‌کند. این همان ارتباط میان نوع غذاها با ماهیت مزاج ماست که اگر رعایت نشود اثرات ناگوار گرمی و سردی در غالب علائم بیماری بروز می‌کند.ما در این بخش آسمونی لیستی از غذاهای سردمزاج و گرم مزاج را برای شما قرار داده ایم.

 

۱- قورمه سبزی : گرم

۲- قیمه : گرم

۳- فسنجان : گرم

۴- بادمجان : گرم

۵- کدو : سرد

۶- آلو اسفناج : سرد

۷- کرفس : گرم

۸- بامیه : سرد

۹- ریواس : سرد

۱۰- مرغ ترش : سرد

۱۱- کته : معتدل روبه سرد

۱۲- پلو : معندل روبه سرد

۱۳- سبزی پلو : گرم

۱۴- باقلا پلو : سرد

۱۵- زرشک پلو : سرد

۱۶- آلبالو پلو : سرد

۱۷- لوبیا پلو : سرد

۱۸- کلم پلو : سرد

۱۹- رشته پلو : سرد

۲۰- دم پختک : گرم

۲۱- نخود اب :گرم

۲۲- عدس پلو : سرد

۲۳- مرصع پلو : گرم

۲۴- شیرین پلو : گرم

۲۵- ماش پلو : سرد

۲۶- استانبولی :سرد

۲۷- ته چین :معتدل

۲۸- کوفته تبریزی : معتدل

۲۹- کوفته ریزه : گرم

۳۰- کوفته برنجی : سرد

۳۱- تاس کباب : گرم

۳۲- کوکو سبزی : گرم

۳۳- کوکو سیب زمینی : سرد

۳۴- کتلت : سرد

۳۵- شامی :گرم

۳۶- آش رشته : معتدل

۳۷- آش ساده : سرد

۳۸- آش دوغ : سرد

۳۹- آش شعله قلم کار : گرم

۴۰- اشکنه : گرم

۴۱- کله جوش :معتدل به گرم

۴۲- آبگوشت : گرم

۴۳- سوپ جو :سرد

۴۴- سوپ رشته فرنگی : سرد

۴۵- شیر برنج : سرد

۴۶- فرنی : معتدل

۴۷- شله زرد : معتدل

۴۸- آش شلغم : معتدال

۴۹- سوپ شیر : سرد

۵۰- نرگسی : معتدل

۵۱- عدسی :سرد

۵۲- آش اوماج :سرد

۵۳- سمنو : گرم

۵۴- کاچی : گرم

۵۵- کباب کوبیده : گرم

۵۶- کباب ترکی : سرد

۵۷- ژامبون گوشت : سرد

۵۸- رامبون مرغ : سرد

۵۹- سوسیس کالباس : سرد

۶۰- جوجه کباب : سرد

۶۱- کباب برگ : گرم

۶۲- بریانی : گرم

۶۳- همبر گر : سرد

۶۴- فلافل ذرت : سرد

۶۵- فلافل نخود : گرم

۶۶- چیپس : سرد

۶۷- کشک بادنجان(کشک زیاد): سرد

۶۸- حلیم گندم : گرم

۶۹- حلیم بادنجان : سرد

۷۰- میرزا قاسمی : سرد

۷۱- الویه : سرد

۷۲- ماکارونی : سرد

۷۳- لازانیا : سرد

۷۴- املت با گوجه : سرد

۷۵- دلمه برگ مو : معتدل

۷۶- دلمه،فلفل،گوجه : سرد

۷۷- دلمه بادنجان : گرم

۷۸- خوراک لوبیا سبز : سرد

۷۹- خوراک لوبیا قرمز : سرد

۸۰- املت با فلفل سبزو فارچ : سرد

۸۱- بورانی : سرد 

۸۲- جغوربغور : معتدل

۸۳- بافلا قاتق : سرد

۸۴- حلوا : گرم

۸۵- خرمالو : گرما

۸۶- لبو : گرم

۸۷- بستنی سنتی : معتدل روبه گرم

۸۹- بستنی میوه ای : معتدل روبه سرد

۹۰- فالوده : سرد

۹۱- ماءالشعیر ساده : سرد

۹۲- ماءشعیر میوه ای : سرد

۹۳- نوشابه های گازدار : سرد

۹۴- سالاد کاهو خیار گوجه : سرد

۹۵- سوهان : گرم

۹۶- ارده باشیره انگور : گرم

۹۷- ارده با عسل : گرم

۹۸- نیمروی پیاز تخم مرغ : گرم

۹۹- فسنجان بادام : گرم

۱۰۰- خورش به : گرم

۱۰۱- قلیه ماهی : گرم

۱۰۲- خوراک قارچ : سرد

۱۰۳- رنگیینک : گرم

۱۰۴- زیره پلو : معتدل

۱۰۵- آب دوغ خیار : سرد

۱۰۶- کله جوش:معتدل روبه گرم وخشک

۱۰۷- خوراک کنگر : گرم وخشک

۱۰۸- خوراک کدوحلوائی : گرم

۱۰۹- ژله : سرد

۱۱۰- نسکافه : سرد

۱۱۱- پشمک : معتل روبه گرم

۱۱۲- باقلوا : گرم

۱۱۳- گز : گرم

۱۱۴- قطاب : گرم

۱۱۵- نان شیرمال : معتدل

در مورد سردی و گرمی مزاج آدما و روش تشخیص اون باید بگم معمولا آدمایی که مزاج گرم دارن با خوردن گرمی ها به شدت واکنش نشون می دن مثل زدن جوش و......... و آدمای سرد مزاج با خوردن چیزای سرد دچار بهم ریختگی سیستم گوارشی می شن ادمای معتدل هم واکنش عادی نسبت به خوردن مواد گرمی و سردی دارن مثلا اگه من خیلی گرمی بخورم مثلا یک هفته روزی 10 تا خرما و آجیل و شیرینی بخورم جوش می زنم و گرمیم می شه و در غیر این صورت معمولی هستم البته بحث آلودگی های درونی بدن برای زدن جوش یا جوش غرور با این قضیه قاطی نشه اینم فهرست مواد غذایی گرم و سرد :

میوه ها و دانه های گرم وتر : انجیر ، انگور ، بادام زمینی ، بادام شیرین ، بادام کوهی ، به ، تخم خربزه ، توت (شاه توت) ، انواع توت ها ، خربزه ، هویج ( زردک) ، سیب ، شلغم ، کدو ، کنجد ، گلاب ، لوبیا قرمز

میوه ها و دانه های گرم و خشک. انبه ، بادام کاغذی ، بادمجان (خیلی گرم و خشک) ، تخم شربتی ، بولاغ اوتی ، پرتقال ، پسته ، پونه (خیلی گرم و خشک) ، پیاز (خیلی گرم و خشک) ، پیه ( دمبه) ، ترب (خیلی گرم و خشک) ، تره ، جعفری، دینارویه ، چای ، خردل ها ، خرما ، خرمالو ، دارچین ، روغن ، ریحان ، زرد چوبه ، زعفران ، زنجبیل ، زنیان ، زیتون ، زیره سیاه ، سیر ، شنبلیله ، فلفل (خیلی گرم و خشک) ، فندق ، کرفس ، کشمش انگور سیاه ( مویز) ، کلم ، کنگر ، گردو ، گل سرخ (خیلی گرم و خشک) ، لپه ، مرزه ، موسیر ، موم عسل ، نارگیل ، نخود ، نعناع ، عرق بهار نارنج ، هل .

غذاهای گرم و تر :عسل ، نخود ، آب آبگوشت ، گوشت بوقلمون ، شیر میش ، گوشت غاز (پرنده) ، گوشت گوسفند ، گوشت مرغ خانگی ، گوشت مرغابی و اردک ، میگو (روبیان) ، گوشت بلدرچین ، گوشت کله ، جگر ، خورشت بادمجان ، خورش قورمه سبزی ، آبگوشت به ، آبگوشت کلم قمری ، آب شور ، کره ، خامه ، روغن ، نیمرو ، تخم مرغ ، گوشت بز ،غذاهای گرم و خشکگوشت آهو ، شیر شتر ، گوشت شتر ، گوشت شتر مرغ ، گوشت کبوتر ، کوهان شتر(خیلی گرم و خشک) ، گوشت گاومیش ، گوشت گنجشک ، گوشت لک لک ، نمک طعام (خیلی گرم و خشک) ، گوشت اردک ، خورش فسنجان .

میوه ها و دانه های معتدل :برگ چغندر ، برنج ، تمشک ، چغندر ، عدس ، عناب ، گرمک ، گندم ، قهوه ، کاسنی ، کاهو ، موز .

غذاهای معتدل :شیر گاو ، گوشت کبک ، گوشت کبک دری ، کوکو سبزی ، فرنی ، کوفته ، کشک بادنجان ، شیر برنج ، نان فطیر .

میوه ها و دانه های سرد و تر :اسفناج ، آلو ، انار ، باقلا ، بالنگ ، بامیه ، خرفه ، پنیر ، خیار ، دوغ ، زردآلو ، کدو (تخم) ، کدو حلوایی ، گلابی ، هلو ، هندوانه ،

میوه و دانه های سرد و خشک ارزن ، ازگیل ، انار ترش ، تمبر هندی ، جو ، ذرت ، ریواس ، زرشک ، سرکه ، سنجد ، شاه بلوط ، گشنیز ، گیلاس ، لیمو امانی ، لیمو ترش ، لیمو شیرین ، ماش ، نارنج ، نشاسته ، ولیک .

غذاهای سرد و تر :شیر بز ، ماست ، دوغ ، مرغ ماشینی ، قره قروت ، شیر بز ، ماهی ،

غذاهای سرد و خشککشک ، گوشت گاو . (این قانون مصرف سردیهاست : اگر پنیرمیخورید حتما با گردو خورده شود ، اگر ماست و دوغ میخورید حتما با یک قاشق چایخوری زنیان خورده شود ، اگر ماهی میخورید با خرما خورده شود ، اگر برنج میخورید با زیره خورده شود ، مرغ را حتما با گرمی خورده شود ، و هر چیز سرد دیگر با گرمی هائی مثل عسل و خرما و دیگر غذاهای گرم .)


-
  • بازرگان

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
پخش زنده حرم