قرارگاه جهاد فرهنگی و اقتصادی

گروه هاو کانال های با امام خامنه ای تا ظهور - در ایتا ، سروش ، وات ساپ ، ای گپ و بله دنبال کنید

قرارگاه جهاد فرهنگی و اقتصادی

گروه هاو کانال های با امام خامنه ای تا ظهور - در ایتا ، سروش ، وات ساپ ، ای گپ و بله دنبال کنید

قرارگاه جهاد فرهنگی و اقتصادی

اهمیت مساله مهدویت مثل اهمیت نبوت است چون آن چیزی که مهدویت مبشر آن است که همه انبیا برای آن آمده اند و آن ایجاد یک جهان توحیدی و ساخته بر اساس عدالت و با استفاده از همه ظرفیت هایی که خدای متعال در انسان قرار داده دوران ظهور دوران جامعه توحیدی است دوران حاکمیت توحید است دوران حاکمیت حقیقی دین دوران استقرار عدل است به معنای کامل و جامع این کلمه انبیا برای این آمدند

"جستجو در مطالب ویلاگ "

طبقه بندی موضوعی
آخرین نظرات
سایت های کاریابی و کارآفرینی

دروغ گویی با مغز ما چه می کند؟

سه شنبه, ۱۸ آبان ۱۳۹۵، ۱۰:۵۳ ب.ظ

دروغ گویی با مغز ما چه می کند؟

" منطقه آمیگدال مغز که با احساسات در ارتباط است، ابتدا نسبت به دروغ به شدت واکنش نشان داد اما این تاثیر به مرور زمان کاهش یافت. کاهش عمده واکنش آمیگدال به دروغگویی فرد، به طور خاص دروغگویی های بزرگتر را در پی داشت."

به گزارش سایک نیوز به نقل از ایرنا از روزنامه ایندیپندنت، محققان کالج لندن در این مطالعه از ۸۰ داوطلب خواسته بودند که در یک بازی برای بررسی میزان صداقت آنها شرکت کنند.
اسکن های مغزی از این داوطلبان نشان داد که هنگام بیان اولین دروغ، یک واکنش احساسی قوی در ذهن افراد ایجاد می شود، اما این واکنش به مرور زمان و با ادامه دروغگویی آنها کاهش می یابد.
براساس این پژوهش، شرکت کنندگان که در ابتدا دروغ های نسبتا کوچکی می گفتند، به تدریج با عادت کردن به دروغگویی به سایرین برای تحقق منافع خود، غیر قابل اعتماد تر شدند.

به گفته محققان، این مطالعه که در مجله Nature Neuroscience منتشر شد، هشداری برای مردم است که به حقیقت پایبیند باشند زیرا در غیر این صورت پیامدهای جدی به دنبال دارد.

در جریان این بررسی، افراد ابتدا دروغ های کوچک می گفتند اما این دروغ ها به تدریج در طول بازی بزرگ تر و بیشتر شدند. بر این اساس، محققان با کنترل مغز این افراد توسط اسکنر ام.آر.آی، متوجه شدند که منطقه آمیگدال مغز که با احساسات در ارتباط است، ابتدا نسبت به دروغ به شدت واکنش نشان داد اما این تاثیر به مرور زمان کاهش یافت. کاهش عمده واکنش آمیگدال به دروغگویی فرد، به طور خاص دروغگویی های بزرگتر را در پی داشت.

محققان می گویند، زمانی که برای اهداف شخصی دروغ می گوییم، آمیگدال در مغز ما احساس منفی تولید می کند که دروغگویی ما را در آن مورد خاص محدود می کند؛ اما این واکنش با ادامه دروغگویی کم رنگ می شود و هر چه این واکنش کم رنگ تر شود، دروغ بزرگتر و حتی جدی تر شود.

  • بازرگان

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
پخش زنده حرم